Maasbommel

Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een afscheid dat perfect aansluit bij het leven van de overledene.

Hiervoor zijn in Maasbommel en omgeving verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kerkelijke uitvaart in de St. Lambertuskerk in Maasbommel. Ook andere, niet kerkelijke locaties, behoren tot de mogelijkheden.

Na de afscheidsdienst zijn er ook weer diverse mogelijkheden: zo kunt u kiezen voor een begrafenis op de R.K. Begraafplaats in Maasbommel of op de Algemene Begraafplaatsen in Dreumel en Wamel.

U kunt ook kiezen voor een crematie in een crematorium in de regio. Denk u hierbij bijvoorbeeld aan de crematoria in Beuningen of Tiel, maar ook de crematoria in Rosmalen, Uden, Nijmegen en Nieuwkuijk (Vlijmen) behoren tot de mogelijkheden.

Na afloop van de begraving of crematie kunt u als nabestaanden eventueel kiezen voor een koffietafel of een informeel samenzijn in één van de sfeervolle locaties in Maasbommel of omgeving. In geval van een crematie kunt u hiervoor uiteraard ook gebruik maken van de koffieruimte van het desbetreffende crematorium. Onze professionele en goed opgeleide medewerkers kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over alle mogelijkheden.

Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid. Wij kunnen u helpen ongeacht of en zo ja, waar u verzekerd bent.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak? Wij u nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 0412 62 31 73.

Goed om te weten: wij zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.
U weet hiermee zeker dat u kiest voor kwaliteit.