Ans van der Velden

Medewerker Uitvaartcentrum

Als uitvaartverzorger en assistent zie ik het als mijn taak om het rouwproces iets te verlichten door goed te luisteren naar de wensen van de nabestaanden en de overledene. Een goed afscheid is immers de basis voor de verdere verwerking. Ik gun mensen een afscheid zoals ik dat ook mijn eigen dierbaren zou toewensen. Tot in de puntjes geregeld en persoonlijk.

In het dagelijkse leven geniet ik van mijn man, kinderen, kleinkind en de twee bonuskinderen van overleden vrienden. Mijn honden en paarden maken het plaatje compleet. Paardenmennen is mijn grote hobby. Lekker buiten in de natuur één zijn met paard en wagen.

“Ik wil dat nabestaanden ondanks hun verdriet met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooi en waardevol afscheid.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Als u afscheid van iemand moet nemen, wilt u dat zo goed, waardig en mooi mogelijk doen. Dat is belangrijk, want het helpt u bij het rouwproces. Door goed te luisteren naar uw wensen, komen we samen tot een passend en persoonlijk afscheid. Wat ik voor ogen heb, is een warm en waardevol afscheid waar u, ondanks uw verlies en verdriet, met een goed gevoel op kunt terugkijken.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Een goed afscheid helpt bij het verwerken van uw verlies. Samen met u zorg ik ervoor dat de uitvaart past bij uw wensen van die van de overledene.

  • Ervaren & Betrokken

    Ook ik heb in mijn leven afscheid moeten nemen van mensen die me dierbaar waren. Die ervaring neem ik mee om u bij te staan bij het vormgeven van de uitvaart.

  • Dichtbij & Flexibel

    Als uitvaartverzorger sta ik naast u als dat nodig is en neem ik even afstand op momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Uitvaartverzorging Van Lith - Ans