Eelko L’Abee

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger ben ik het eerste aanspreekpunt voor de nabestaanden. Ik ondersteun ze tijdens de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare, zowel op emotioneel als praktisch vlak. Ik vind het fijn om zo wat voor anderen te kunnen betekenen.

“Ik ben heel erg van de details, de kleine dingen die het verschil maken.”

In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en vader van drie kinderen. We hebben veel dieren waar ik me graag mee bezighoud. Daarnaast bezoek ik zo nu en dan een festival.

“Soms zit een bedankje niet in een zin, maar kan een blik of een traan zoveel zeggen.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Samen met de nabestaanden regel ik alles rondom het afscheid. Dat is het praktische aspect van mijn werk. Daarnaast bied ik emotionele ondersteuning, beantwoord ik vragen en zorg ik voor een soepel verloop van de afscheidsdienst. In een verdrietige periode zal ik er alles aan doen om de nabestaanden te ontzorgen en hen bij te staan, zodat de uitvaart helemaal naar wens zal verlopen.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Bij het regelen van een afscheid komt veel kijken. Ik neem de tijd voor u, begeleid u stap voor stap en regel van alles: van bloemen en uitvaartlocatie tot catering.

  • Ervaren & betrokken

    Ik ga bij elke uitvaart op naar een persoonlijke invulling, zodat uw dierbare het afscheid krijgt dat hij of zij verdient.

  • Dichtbij & flexibel

    Ik ben er elke dag om u te begeleiden en ondersteunen, zowel emotioneel als bij alles wat geregeld moet worden.

Uitvaartverzorging Van Lith - Eelko