Audiovisuele mogelijkheden tijdens de uitvaart

Veel mensen vinden het prettig om de uitvaartplechtigheid persoonlijker te maken met een fotopresentatie. Op een groot scherm kunnen we tijdens de uitvaart een presentatie tonen met foto’s, herinneringen en anekdotes.

We begrijpen hoeveel waarde een mooie presentatie heeft tijdens het afscheid. Het maken van zo’n presentatie is veel werk: teksten maken, foto’s uitzoeken en inscannen, de juiste muziek eronder zetten… Zeker als u hier niet zo handig mee bent, kost dit veel tijd. Heeft u de teksten op een handgeschreven papiertje staan? Geen probleem. Heeft u moeite met het inscannen van de foto’s? Geef ons maar gewoon het hele fotoalbum mee. We scannen de gewenste foto’s voor u in en plaatsen ze in de presentatie. Lever ons de ruwe inhoud aan en wij maken er een mooie presentatie van.

Ook over de vormgeving van de presentatie en het plaatsen van de muziek hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Het hele proces rondom een uitvaart is voor u als nabestaande al moeilijk genoeg. Waar mogelijk doen wij er dan ook alles aan om het u wat gemakkelijker te maken.