Uitvaartvervoer

Ook op het gebied van uitvaartvervoer zijn er meerdere mogelijkheden. Het soort vervoer kan ook een persoonlijk tintje aan het afscheid geven.

Meestal gebruiken we een speciale rouwauto, maar ook een fiets, tractor, bus of motor behoren tot de mogelijkheden. Tot uitvaartvervoer rekenen we overigens niet alleen het voertuig waarmee de overledene naar de begraafplaats of het crematorium wordt gebracht, maar ook de volgauto’s. De combinatie hiervan noemen we de rouwstoet.

Wij zorgen ervoor dat uw dierbare overledene op een passende manier naar de juiste locatie wordt gebracht. Samen met u kijken we welk vervoersmiddel het beste past bij de persoonlijkheid van uw dierbare. We houden daarbij ook rekening met praktische voor- en nadelen.

Uitvaartverzorging Van Lith - Uitvaartvervoer

Vervoer met traditionele rouwauto

Het meest gebruikelijke vervoersmiddel voor het overbrengen van de overledene is nog altijd de traditionele rouwauto. Bij Uitvaartverzorging Van Lith hechten we veel waarde aan het creëren van een warme en vertrouwde sfeer gedurende het hele afscheid. Daarom hebben we onze eigen rouwauto’s die bestuurd worden door en betrokken medewerkers. Dit is vaak dezelfde persoon die ook verantwoordelijk was voor de eerste verzorging en opbaring. Als u het prettig vindt mag u als familielid ook plaatsnemen als bijrijder. Door deze persoonlijke invulling willen we u ondersteunen en een gevoel van vertrouwen bieden tijdens het hele traject van afscheid nemen.