Kisten, manden of urnen

Waar je vroeger de opties op één hand kon tellen, zijn er nu talloze varianten van kisten, manden, wades en urnen beschikbaar. Wanneer we bij u op bezoek zijn, nemen we boeken mee waarin u de diverse mogelijkheden rustig kunt bekijken.

Voor ieder budget

Tijdens het persoonlijk gesprek, zullen wij u al vrij snel vragen naar het budget voor de uitvaart. Dit vragen wij u enerzijds, omdat we uw budget respecteren en hier niet overheen willen graag en anderzijds omdat we hier dan rekening mee kunnen houden in ons advies.

Kisten en alternatieven hiervoor kunnen fors geprijsd zijn. Als u aangeeft dat u een bescheiden budget heeft, dan kunnen we hier rekening mee houden bij het tonen van de verschillende mogelijkheden.

We denken bij Van Lith altijd in oplossingen. Het lukt ons tot nu steeds weer om een mooi afscheid te realiseren, met ieder budget.

Maak de kist extra persoonlijk

Er zijn diverse manieren om de kist een extra persoonlijk tintje te geven. Zo kan het heel mooi zijn om de (klein)kinderen een tekening te laten maken op de kist. In dit geval wordt meestal gekozen voor een kist van onbehandeld hout.

Ook kunt u iedere aanwezige, of alleen de naaste familieleden, vragen met pen of stift een persoonlijke boodschap te schrijven op de kist. Willen de (klein) kinderen mooie houten vlinderknoppen versieren en deze later als herinnering bewaren? Ook dit valt onder de mogelijkheden.

Was uw dierbare een kunstliefhebber? Dan kunnen we de kist door een ware kunstenaar laten beschilderen.

Was er een voorliefde voor sportauto’s? Dan kunnen we de kist laten wrappen met een afbeelding van een speciale auto. Niets is te gek, alles kan en mag. Heeft u een idee en vraagt u zich af of dit te realiseren is? Vraag het ons gerust.