Condoleancemoment na uitvaart

Condoleance moment na uitvaart

Directe familie en goede vrienden komen u als nabestaanden vaak al voor de uitvaart condoleren, tenzij u aangeeft geen behoefte te hebben aan bezoek. Het is gebruikelijk dat er na de uitvaart een condoleancemoment is waar de andere aanwezigen u kunnen condoleren.

Let wel, dat dit gebruikelijk is, betekent allerminst dat het verplicht is. Als u het fijner vindt om na de uitvaart met een besloten groepje genodigden samen te komen, is dat zeker ook te regelen. Niets moet. U als directe nabestaanden heeft het volste recht te kiezen voor de optie waar u de meeste steun uit haalt op deze moeilijk momenten.

Mocht u het wel prettig vinden om een condoleancemoment te creëren na de uitvaart, dan geven we u hier alvast wat informatie. Uiteraard nemen we u, wanneer het moment daar is, in een persoonlijk gesprek mee in de mogelijkheden en bekijken we samen wat het beste aansluit bij uw wensen.

Uitvaartverzorging Van Lith - Condoleance

Wist u dat Uitvaartverzorging Van Lith ook de mogelijkheid biedt een online condoleanceregister te openen? Zo kunnen ook mensen die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn hun condoleances doorgeven.