De catering

Van Lith Uitvaartzorg regelt graag de catering voor u. Zowel voor het condoleance moment als voor een eventuele wake als u hier behoefte aan heeft. Geef uw wensen aan, wij doen er alles aan om u te faciliteren.

” Het hele proces rondom een uitvaart is voor u als nabestaande al moeilijk genoeg. Waar mogelijk doen wij er dan ook alles aan om het u wat gemakkelijker te maken.” 

Rouwkaarten

De uitvaartbegeleider kan u verschillende opties laten zien van rouwkaarten. Graag maken we het zo persoonlijk mogelijk, dus vertel ons vooral wat u wilt. Onze vormgevers ontwerpen de kaart nog dezelfde dag voor u en maken een proefdruk. Pas als u tevreden bent, drukken we de kaarten.

Rouw advertentie

U kunt ervoor kiezen een advertentie te plaatsen in een plaatselijke, regionale of landelijke krant. We maken de advertentie vaak in de stijl van de rouwkaart, maar ook hier geldt weer: uw wensen staan voorop.

Uitvaart boekje

Ook het boekje voor de plechtigheid stellen we voor u samen. Geef ons uw teksten, foto’s en wensen en wij maken er een mooi geheel van.

Bidprentje

Wilt u graag een bidprentje meegeven aan het einde van de plechtigheid? Ook hierbij nemen wij alle zorgen voor u uit handen.

Presentatie tijdens de uitvaart

Veel mensen vinden het prettig om de uitvaartplechtigheid persoonlijker te maken met een presentatie. Op een groot scherm kunnen we tijdens de uitvaart een Powerpoint presentatie tonen met foto’s, herinneringen en anekdotes.

Het maken van zo’n presentatie is best een werk: teksten maken, foto’s uitzoeken en inscannen, de juiste muziek eronder zetten… Zeker als u hier niet zo handig mee bent kost dit veel tijd. We begrijpen hoeveel waarde een mooie presentatie heeft tijdens de uitvaart en gaan daarom een stap verder dan anderen in het helpen bij de realisatie hiervan. Heeft u de teksten op een handgeschreven papiertje staan? Geen probleem. Heeft u moeite met het inscannnen van de foto’s? Geef ons maar gewoon het hele fotoalbum mee. We scannen de gewenste foto’s voor u in en plaatsen ze in de presentatie. Lever ons de ruwe inhoud aan en wij maken er een mooie presentatie van.

Ook over de vormgeving van de presentatie en het plaatsen van de muziek hoeft u geen zorgen te maken. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We schaven de presentatie bij tot u helemaal tevreden bent. Het hele proces rondom een uitvaart is voor u als nabestaande al moeilijk genoeg. Waar mogelijk doen wij er dan ook alles aan om het u wat gemakkelijker te maken.