Wereldlichtjesdag 2022

handen

Beste geïnteresseerde en/of eerdere bezoeker,

na twee jaar waarin we jullie helaas niet konden ontvangen, kunnen we dat nu gelukkig wel weer. Bij deze nodigen we jullie van harte uit om samen stil te staan bij de kinderen die we missen.

Op Wereldlichtjesdag worden er op de tweede zondag van december overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat in 24 uur een golf van licht over de hele wereld. Dit jaar is het op 11 december van 19.00 – 20.00 uur in het Herinneringshuis Van Lith aan de Constantijn Huijgensstraat 38 in Oss. Vanaf 18.30 uur staat onze deur voor jullie open. Aansluitend is er de gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van warme chocolademelk met wat lekkers.

Je mag een foto meenemen van het kind dat je komt herdenken. De foto’s krijgen tijdens de bijeenkomst een zichtbare plek en neem je na afloop weer mee naar huis.

Het is fijn als je je vooraf per mail aanmeldt. Dan staat er een kleinigheidje voor je klaar en weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten. Wil je de naam van je kind laten noemen? Dat doen we met liefde. Geef zijn of haar voor- en achternaam graag ook door op emailadres: wereldlichtjesdag.oss@gmail.com. Dit kan uiterlijk t/m 8 december.
Kinderen zijn van harte welkom en er is opvang aanwezig. Voor jongere kinderen is een uur soms (te) lang om stil te zitten. We willen je vragen om, uit respect voor andere bezoekers, zo nodig gebruik te maken van de begeleide opvang.

Heb je nog vragen, mail dan naar eerdergenoemd mailadres of bel met Uitvaartverzorging Van Lith op 0412-623173 en vraag naar Betty Verhoeven (aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag).

Voel je van harte welkom op zondag 11 december. Hopelijk tot dan!

Met warme groet,
Namens organisatie WLD 2022: Wim, Betty en Gemma