Oss

Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een afscheid dat perfect aansluit bij het leven van de overledene.

Hiervoor zijn in Oss verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een uitvaartdienst in Theater De Lievekamp of een intieme plechtigheid in Uitvaartcentrum Van Lith. Ook een kerkelijke uitvaart behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld in de Grote Kerk, de Heilig Hart kerk of de St. Jozefkerk.

Na de afscheidsdienst zijn er ook weer diverse mogelijkheden: u kunt kiezen voor een begrafenis op de Algemene Begraafplaats Hoogen Heuvel in Oss of op één van de kerkelijke begraafplaatsen.

U kunt ook kiezen voor een crematie in een crematorium in de regio. Denk u hierbij bijvoorbeeld aan de crematoria in Beuningen, Rosmalen of Uden, maar ook de crematoria in Nijmegen en Nieuwkuijk (Vlijmen) behoren tot de mogelijkheden.

Na afloop van de begraving of crematie kunt u als nabestaanden eventueel kiezen voor een koffietafel of een informeel samenzijn in één van de sfeervolle locaties in Oss of omgeving. In geval van een crematie kunt u hiervoor uiteraard ook gebruik maken van de koffieruimte van het desbetreffende crematorium. Onze professionele en goed opgeleide medewerkers kunnen u uitgebreid informeren en adviseren over alle mogelijkheden.

Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid. Wij kunnen u helpen ongeacht of en zo ja, waar u verzekerd bent.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak? Wij u nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 0412 62 31 73.

Goed om te weten: wij zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg.
U weet hiermee zeker dat u kiest voor kwaliteit.