Ron Marcusse

Grafisch vormgever

Uitvaartzorg is een heel breed vak waarin je echt iets kunt betekenen voor mensen. Dat is wat mij enorm aanspreekt in mijn werk. Jaren geleden begon ik als uitvaartverzorger en regelde ik de verzorging, opbaringen en rouwbezoeken. Vanuit mijn hobby fotografie ben ik later overgestapt naar vormgeving en fotobewerking. Zo kan ik mijn liefde voor het uitvaartvak combineren met mijn passie voor fotografie. Ik verzorg het drukwerk en de audiovisuele middelen voor het afscheids. Vertel mij uw ideeën en ik zorg ervoor dat u alles op tijd en naar wens in huis heeft.

“Ik breng u graag rust en houvast in de hectische dagen rondom het afscheid.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Bij mij zijn uw drukwerk en de presentatie voor de afscheidsdienst in goede handen. Het enige wat u hoeft te doen is mij uw teksten en eventuele foto’s sturen die u wilt gebruiken. Ik maak er dan een mooi, bij elkaar passend geheel van. Van de rouwkaart en het gedachtenisprentje tot het boekje voor de afscheidsdienst en al wat u nog meer wenst.

Bent u tevreden over de drukproeven? Dan zorg ik ervoor dat alles in de juiste aantallen wordt gedrukt. Dat kan in onze eigen drukkerij. Zo kunt u er gerust op zijn dat u al het drukwerk op tijd in huis heeft en dat deze van goede kwaliteit is.

Ook de fotopresentatie en andere audiovisuele middelen voor de afscheidsdienst verzorg ik in zijn geheel. Heeft u de foto’s niet digitaal? Geen probleem. Geef mij uw fotoalbums en ik digitaliseer de foto’s en verwerk ze in de presentatie en andere media. Met uiterste voorzichtigheid uiteraard.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Ik weet hoeveel er op u af komt bij een afscheid. Ik regel daarom graag alles rondom uw drukwerk en media. Zo kunt u zich volop richten op een mooie afscheidsdienst.

  • Ervaren & Betrokken

    Door de jaren heen heb ik al veel drukwerk en media voor uitvaarten mogen verzorgen. Daarbij is vrijwel geen verzoek mij te gek. Uw wensen en ideeën staan voorop. Bent u tevreden? Dan ben ik het ook.

  • Dichtbij & Flexibel

    Ik vind het fijn dat ik naast vormgeving ook zelf het drukwerk voor u kan verzorgen. Zodra ik uw teksten en foto’s binnen heb, ga ik aan de slag. U heeft de drukproeven dan vaak dezelfde dag.

Uitvaartverzorging Van Lith - Ron