Marion Verhoeven-Langenhuijsen

Medewerker Uitvaartcentrum

Ik vind het fijn om mensen, en vooral kinderen, te kunnen helpen bij het nemen van een goed afscheid. De afwisseling in mijn werk en het geweldige team van deskundige collega’s geven mij energie.

Ik ben getrouwd en heb drie lieve dochters. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met fotografie. Ik vind het mooi om de emotie vast te leggen, in welke sfeer dan ook.

“Ik vind het mooi om kinderen te begeleiden en ze spelenderwijs mee te nemen in het afscheid.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Ik verzorg de afscheidsbezoeken in het mortuarium, en spring bij waar dat nodig is. Dat kan bij de verzorging zijn, maar ook tijdens de afscheidsdienst. Die afwisseling vind ik geweldig. Het is fijn om mensen te kunnen helpen bij het nemen van afscheid. Kinderen hebben daarbij mijn speciale aandacht. Ik begeleid ze graag spelenderwijs, zodat het afscheid een dierbare herinnering wordt in plaats van ‘iets engs.’ Ik was ontdaan toen een nabestaande mij vertelde dat het zo fijn was dat ik hun gezin had begeleid na het overlijden van hun dierbare. Daar doe ik het voor. Het geeft me een fijn en voldaan gevoel.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Er valt genoeg te regelen bij een afscheid. Ik spring bij waar dat nodig is, met respect voor de overledene en nabestaanden.

  • Ervaren & Betrokken

    Afscheid nemen is moeilijk, maar kan ondanks alles ook iets moois hebben. Vooral kinderen laat ik dat graag spelenderwijs zien.

  • Dichtbij & Flexibel

    Ik spring bij waar dat nodig is. De ene keer help ik mee met de verzorging, een andere keer weer bij de plechtigheid. Dit werk geeft me een voldaan gevoel.

Uitvaartverzorging Van Lith - Marion