Wim Muller

Directeur

Bij Van Lith Uitvaartzorg, waar ik sinds 2011 eigenaar/directeur van ben, zetten we ons in om de nabestaanden te ontzorgen tijdens de meest gevoelige momenten in het/ons leven. Met mijn ruime ervaring en kennis run ik met veel passie en liefde onze organisatie.

Ik maakte kennis met de uitvaarten toen mijn vader overleed in 1998. Dat was ook de eerste uitvaart die ik heb mogen verzorgen. Niet lang daarna kreeg ik de kans om in een crematorium mijn ervaring uit te bouwen en nabestaanden te mogen bijstaan in hun tijd van rouw.

In 2011 werd ik door de vorige eigenaar, Ko van Lith, gevraagd om de onderneming van hem over te nemen. Dit vond ik een enorm compliment en deze kans heb ik ook met beide handen aangegrepen.

Naast mijn managementtaken, verzorg ik ook veel uitvaarten. Hier krijg ik heel veel energie van. Het mogen begeleiden en ondersteunen van families tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven en er voor de mensen zijn geeft mij heel veel voldoening.

In ons werk begrijpen we dat elke uitvaart heel persoonlijk is, en daarom staan wij klaar om naar u te luisteren en om aan al uw wensen te voldoen. Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van families bij het nemen van beslissingen in een emotionele periode, en we nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het afscheid van uw dierbare een gedenkwaardige en betekenisvolle herinnering wordt.

Trots ben ik op onze medewerkers die dag en nacht klaar staan in onze organisaties en ik spreek de wens uit om nog jarenlang Van Lith Uitvaartzorg voort te kunnen zetten.

Dank u wel voor het jarenlange vertrouwen in Van Lith Uitvaartzorg.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Wij zetten ons in om de nabestaanden te ontzorgen tijdens de meest gevoelige momenten in het leven.

  • Ervaren & betrokken

    Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het afscheid van uw dierbare een gedenkwaardige en betekenisvolle herinnering wordt.

  • Dichtbij & flexibel

    Naast mijn managementtaken, verzorg ik ook veel uitvaarten. Hier haal ik heel veel energie uit.

Uitvaartverzorging Van Lith - Wim