Monique van Dorst

Uitvaartverzorger

Ik ben uitvaartverzorger bij Van Lith. Ik vind het fijn om dit betekenisvolle werk te mogen doen. Het geeft mij voldoening om mensen op moeilijke momenten te ontzorgen.

Ik ben getrouwd en heb drie jongvolwassen kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen of fietsen of met een goed boek op de bank. Dat is voor mij de ultieme ontspanning en rust.

“Ik hoop nog heel lang samen met mijn collega’s mooie uitvaarten te ogen verzorgen. Als team kan je het verschil maken.” 

Meedenken en verzorgen tot in detail

Het mogen organiseren van een uitvaart op een bijzondere locatie, is één van de aspecten die mijn werk zo mooi maken. Een uitvaart is al lang niet meer per se de traditionele kerkelijke uitvaart met koffietafel die wij in onze regio vroeger kenden. Tegenwoordig is er van alles mogelijk. Ik kijk graag met de nabestaanden naar plekken die speciaal waren voor de overledene en zoek naar mogelijkheden om de uitvaart daar te houden. Zo regelde ik ooit een uitvaart voor een jong meisje in de manege waar zij graag kwam, maar ook een afscheid in iemands eigen tuin, favoriete sportclub of stamkroeg is mogelijk. Samen met u zoek ik naar een passende invulling van het afscheid.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Ik begrijp dat er veel op u afkomt op bij het regelen van een afscheid. Daarbij probeer ik u te ontzorgen waar ik kan.

  • Ervaren & Betrokken

    Ik zoek graag samen met u naar mogelijkheden om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

  • Dichtbij & Flexibel

    Ik houd van korte lijnen. Daarom houd ik dagelijks contact met u om  het afscheid in goede banen te leiden.

Uitvaartverzorging Van Lith - Monique