Mirjan van Loon

Administratief medewerker

Ik kende Van Lith Uitvaartzorg via mijn vader die hier al jaren werkte. Ik ben in het vak gerold als vakantiewerker en uiteindelijk nooit meer weggegaan. In die tijd zag ik veel collega’s komen en gaan. Dat vind ik weleens moeilijk. We zijn een team dat klaarstaat voor nabestaanden. Ik doe dit werk nog altijd met heel veel plezier. Mijn persoonlijke mijlpaal is om bij Van Lith Uitvaartzorg mijn 40-jarig jubileum te vieren.

In mijn privéleven ben ik al jaren gelukkig met mijn partner, kinderen en onze gezellige beestenboel. Daarnaast ben ik graag thuis, houd ik van gezelligheid, lekker eten en een avondje theater.

“Ik ben degene die nooit bij de mensen thuis komt, maar ze wel telefonisch spreek. Dan is het verrassend als iemand speciaal voor jou naar kantoor komt om te zien wie nou die Mirjan is die hen een goed gevoel heeft gegeven.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Ik doe van alles bij Van Lith Uitvaartzorg: de telefoon aannemen, coördineren, plannen, de boel aansturen en administratie. Ondanks dat ik niet bij de mensen thuis kom, spreek ik ze wel telefonisch, leef ik met ze mee en regel ik zaken op de achtergrond, zodat ik nabestaanden en collega’s wat kan ontlasten.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Vanuit ons kantoor regel ik van alles voor de nabestaanden en mijn collega’s. Ik snap dat er veel op mensen afkomt bij het regelen van een afscheid en draag mijn steentje bij waar dat kan.

  • Ervaren & Betrokken

    Ik ben op de achtergrond betrokken bij elk afscheid dat geregeld moet worden. Nabestaanden kunnen mij altijd bellen met vragen.

  • Dichtbij & Flexibel

    Als administratief medewerker houd ik veel ballen omhoog en zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Uitvaartverzorging Van Lith -Mirjan