Betty Verhoeven

Coördinator/Uitvaartverzorger

Ik ben in dit werk gerold vanuit het familiebedrijf wat mijn opa heeft opgestart en mijn oom later heeft overgenomen. De eerste 12 jaar werkte ik als uitvaartverzorger, waarvan een aantal jaar samen met mijn vader. Het is heel bijzonder om met familie samen te werken. Tegenwoordig ben ik coördinator van Van Lith Uitvaartzorg.

Ik woon samen en heb twee zonen. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met mijn gezin of vriendinnen. Verder wandel ik veel en volg ik het voetbal van mijn zonen. Sinds kort speel ik ook padel. Lekker om buiten te bewegen en contacten op te doen.

“Het is bijzonder om met familie samen te werken. Ik heb veel van mijn vader geleerd, en hij vast ook wel een beetje van mij.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

De uitvaartbranche blijft mij boeien. Met elkaar een passend afscheid verzorgen, blijft elke keer weer dankbaar werk. Het is heel bijzonder om met familie samen te werken. Ik probeer dat zo persoonlijk mogelijk te maken. Mensen merken dat je een klein detail hebt onthouden en vinden het fijn als je daar wat mee doet. Zo verzorgde ik eens een uitvaart voor een moeder die van vlinders hield. Daarbij droeg ik een sjaal met vlinders. De dochter merkte dit op: “Zo leuk dat je speciaal voor vandaag deze sjaal draagt.” Dit soort kleine dingen betekenen veel voor mensen. Deze ervaring neem ik mee in mijn huidige rol als coördinator waarin ik alle werkzaamheden en de planning voor collega’s verzorg.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Uit ervaring weet ik dat mijn collega’s er graag 100% voor de nabestaanden willen zijn. Ik ontzorg ze door de planning op rolletjes te laten verlopen.

  • Ervaren & Betrokken

    Met ruim 12 jaar ervaring als uitvaartverzorger, weet ik wat er op nabestaanden en mijn collega’s af komt en voel ik met ze mee.

  • Dichtbij & Flexibel

    Een afscheidsdienst moet in slechts enkele dagen zijn opgetuigd. Dat vraagt veel flexibiliteit in de planning en coördinatie, maar links- of rechtsom, krijg ik het altijd geregeld.

Uitvaartverzorging Van Lith - Betty