Ricardo Gerritsen

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger begeleid ik de familie tijdens de week voor de uitvaart en bij het regelen en begeleiden van de plechtigheid.

Privé ben ik gelukkig met mijn vriendin. We wonen samen in Berghem en hebben een zoontje. Een van mijn grote hobby’s is darten. Dit doe ik met heel veel plezier. Even een avond je zinnen verzetten. Bovenaan mijn bucketlist staat een trip naar Amerika. En dan voornamelijk de hoek van Orlando met alle pretparken die zich daar aanbieden.

“Op het moment dat de familie tevreden is, ben ik dat ook. Een fijn gevoel van de familie kan je hele dag maken. Daar doe ik het voor.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

In het verleden heb ik in de verzorging gewerkt binnen de uitvaartbranche. Na een hele tijd er weer uit te zijn geweest, is het gaan kriebelen en ben ik de opleiding voor uitvaartverzorger gaan doen. Tot op de dag van vandaag is dat de beste keuze uit mijn leven geweest.

Het is zo dankbaar om samen met de familie een mooi afscheid te maken. Daarin ga ik heel ver om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Als de familie tevreden is, ben ik dat ook. Daar doe ik het voor.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Je hebt maar één keer de kans om definitief afscheid te nemen van iemand. Daarom wil ik dat alles perfect geregeld is voor de familie.

  • Ervaren & Betrokken

    Ik wil het afscheid graag zo persoonlijk mogelijk maken door met de familie mee te denken en ideeën te opperen.

  • Dichtbij & Flexibel

    Ik ben er voor de familie als ze me nodig hebben en neem even afstand als daar behoefte aan is. Samen regelen we een mooi afscheid in het gewenste tempo.

Uitvaartverzorging Van Lith - Ricardo