Cindy van Rooij-van der Velden

Medewerker Uitvaartcentrum

Samen met ons team zorg ik voor de overledenen en nabestaanden. Vaak zijn wij van het zorgteam het eerste contact na een overlijden. Wij komen aan huis om overledenen te verzorgen samen met hun dierbaren. Of we brengen de overledene over naar een andere locatie. Samen met de nabestaanden zorgen we er voor dat de overledene netjes en verzorgd opgebaard ligt. Met mijn achtergrond als kapster vind ik belangrijk dat de haren netjes zitten. Ook na het overlijden is het uiterlijk belangrijk. Samen kleden we de overledene aan, doen we de haren, make-up en leggen we ze in een kist, op bed of op een opbaar bed. Alles is bespreekbaar. Het contact met nabestaande vind ik belangrijk. In de dagen erna blijven wij betrokken bij de verzorging van de overledene. We vragen aan de dierbaren of er nog dingen zijn waarbij wij ze kunnen ondersteunen. Op de dag van de uitvaart kunnen jullie ons ook tegen komen. We besturen dan de rouwauto of assisteren bij een kerk, crematorium of andere locatie.

Ik woon samen met mijn man, 4 kinderen en 3 honden in het buitengebied van Schaijk. Ik geniet ervan als we met zijn alle s ‘avonds aan tafel zitten. De dag bespreken en horen wat iedereen heeft gedaan. In en om huis is er van alles te doen. Lekker ravotten met de honden. Met 4 kinderen is er altijd wel iets te doen.

“Fijn om mensen te helpen met het afscheid. Of ze jong of oud zijn; wij staan voor ze klaar. Kinderen krijgen altijd een beetje extra aandacht”

Betrokken en behulpzaam

Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar deze branche. Je kunt zoveel betekenen voor de nabestaanden. Fijn om mensen te helpen met het afscheid. Of ze jong of oud zijn wij staan voor ze klaar. Kinderen krijgen altijd een beetje extra aandacht. Laatst wilde een kindje onze make-up koffer zien en ging die van haar ook halen. Zo betrekken we ze er toch bij. Dan ga ik met een goed gevoel weg. Met een lach en een traan nemen we afscheid. Mooi om hier een onderdeel van te zijn.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Een afscheid nemen kun je maar een keer doen. Daarom zorgen we ervoor dat alles na wens is van de overledenen en hun dierbaren.

  • Ervaren & betrokken

    In mijn leven heb ik al verschillende dierbaren verloren. Daarom help ik u om samen een mooi afscheid te maken voor uw dierbaren.

  • Dichtbij & flexibel

    In ons vak ben je aanwezig, maar niet op de voorgrond. Samen zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Dag en nacht staan we voor u klaar.