Dennis van den Bosch

Grafisch vormgever

Als grafisch vormgever verzorg ik het drukwerk en de audiovisuele middelen rondom de uitvaart. Denk aan rouwkaarten, gedachtenisprentjes, maar bijvoorbeeld ook de fotopresentatie. Het fijne van dit werk ik dat ik creatief bezig kan zijn en tegelijkertijd echt iets voor anderen kan betekenen.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en een hond. Mijn hobby’s zijn voornamelijk sporten en Formule 1. Een bucket list voor de toekomst heb ik niet, ik vind het juist belangrijk om meer te genieten van de kleine dingen in het leven.

Alle momenten waarop nabestaanden mij laten blijken dat ze waarderen wat wij doen, zijn voor mij even speciaal.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

De foto van de voorzijde van de rouwkaart die terugkomt bij de afscheidsdienst, een mooie uitsnede van een foto of een klein koffertje op de achterkant van een kaart of prent, omdat iemand heel erg van reizen hield. Het zijn kleine dingen, die veel kunnen betekenen voor de nabestaanden. Samen met mijn collega Ron doe ik mijn uiterste best om alle kleine details op te pikken en dit op een creatieve en subtiele manier vorm te geven.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Nabestaanden zijn druk met het regelen van het afscheid. Ik wil ze zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Bijvoorbeeld door de fotopresentatie voor het afscheid te maken.

  • Ervaren & Betrokken

    Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Daarom zijn alle middelen die ik maak stuk voor stuk uniek en passend bij de overledene.

  • Dichtbij & Flexibel

    Zodra ik teksten en foto’s heb ontvangen, ga ik aan de gang en hebben nabestaanden nog dezelfde dag voorstellen. Ik ga door tot iedereen tevreden is.

Uitvaartverzorging Van Lith - Dennis