Erwin van der Park

Financieel Directeur

Met bijna 30 jaar ervaring in de financiële wereld lijkt het misschien wel wat vreemd om mijn bijdrage te leveren in de uitvaartbranche. Sinds 2018 ben ik betrokken bij Uitvaartverzorging Van Lith. Een branche die dicht bij mijn hart ligt en waar ik de medewerkers kan ondersteunen waar nodig is.

Sinds 2003 werk ik in het mooie Oss. Hier heb ik eerst veel ervaring opgedaan bij Organon en vanaf 2018 heb ik de overstap naar Uitvaartzorg van Lith gemaakt. Het was voor mij een kans om (nog) betekenisvoller werk te verrichten en collega’s te helpen om families te ondersteunen tijdens één van de meest gevoelige periodes in hun leven.

Bij Uitvaartzorg van Lith zetten we ons in om elke uitvaart uniek en persoonlijk te maken. We streven naar de hoogste normen van professionaliteit en zorgzaamheid, en ik ben er trots op deel uit te mogen maken van dit team.

Als Financieel Directeur ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de financiële gezondheid van onze mooie onderneming. Ik ondersteun ook onze medewerkers op administratief/financieel gebied en in het uitoefenen van hun werkzaamheden. De gehele administratie verzorg ik met een klein team van onze uitvaartverzorging en ik ben daar de eindverantwoordelijk voor.

Ik merk dat Uitvaartzorg van Lith een begrip in Oss is en in onze wijde omgeving. Dankbaar dat wij al zoveel mooie uitvaarten hebben morgen verzorgen in ons gebied. Ik hoop nog heel lang deel uit te mogen maken van deze organisatie.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Het is mooi om betekenisvol werk te verrichten en collega’s te helpen om families te ondersteunen tijdens één van de meest gevoelige periodes in hun leven.

  • Ervaren & betrokken

    Wij zetten ons in om elke uitvaart uniek en persoonlijk te maken en streven daarbij naar de hoogste normen van professionaliteit en zorgzaamheid.

  • Dichtbij & flexibel

    Ik ondersteun onze medewerkers op het gebied van administratie en financiën en in het uitoefenen van hun werkzaamheden.

Uitvaartverzorging Van Lith - Erwin