Peter Stolz

Algemene hulp

Tot mijn vervroegde pensioen werkte ik mijn hele leven in de horeca als kok, gastheer en docent. Dienstverlening zit dus in mijn bloed en ik vind het fijn en dankbaar om die ervaring te benutten bij alles wat geregeld moet worden rondom een afscheid. Het doet me goed om er voor anderen te zijn op het moment dat ze het nodig hebben.

Ik deel mijn leven met mijn vrouw, kinderen en twee kleinkinderen en hoop dat we nog lang in goede gezondheid van het aardse leven mogen genieten. We wonen hartje Heesch met alle voorzieningen op loopafstand. Koken blijft een grote passie. Van goede stamppot en heerlijke tournedos tot pannenkoeken en wentelteefjes voor de kleinkinderen.

“Er zijn zoveel mooie momenten die ik samen met de nabestaanden mag meemaken. Dat maakt dit werk zo bijzonder en dankbaar.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Mijn werk als algemene hulp is heel breed. Wat ik vooral doe, is mijn ogen open houden en kijken waar ik een steentje kan bijdragen. Dat kan van alles zijn. De stoep vegen bij de uitvaartlocatie, zorgen dat alles er netjes uitziet, lampen vervangen waar dat nodig is of ervoor zorgen dat regenwater goed afgevoerd kan worden. Ook ben ik vaak gastheer bij de avondbezoeken. Ik zorg er dan voor dat de overledene aanwezig is in de rouwkamer, omringd door bloemen en persoonlijke bezittingen. Waar het mij om gaat is dat u zich op uw gemak voelt, met een warm hart terugdenkt aan het afscheid en zich niet hoeft te storen aan kleine dingen.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Afscheid nemen hoort bij het leven, maar dat betekent niet dat het eenvoudig is. Ik maak het graag een beetje makkelijker voor u.

  • Ervaren & Betrokken

    Mijn jarenlange horeca-ervaring zet ik met liefde in om u van dienst te kunnen zijn. Ik respecteer daarbij uw wensen en gevoelens.

  • Dichtbij & Flexibel

    Ik ben er voor u en sta u bij als het nodig is. Dat kan hem zitten in het mooi maken van een ruimte, maar ook in een praatje of wat steun.

Uitvaartverzorging Van Lith - Peter