Peter van Balveren

Medewerker Uitvaartcentrum

Ik ben verzorger en uitvaartassistent bij Van Lith Uitvaartzorg, mooi en dankbaar werk omdat ik juist in moeilijke tijden wat voor anderen kan betekenen. Daarbij probeer ik me altijd te verplaatsen in de nabestaanden en bedenk ik me hoe ik zelf benaderd zou willen worden als het om één van mijn dierbaren ging.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en een hond. In mijn vrije tijd ga ik graag samen met mijn dochter naar wedstrijden van PSV. En als ik iets in het leven nog een keer gedaan wil hebben, is het wel een bezoek aan Graceland in Memphis.

“Reacties als ‘het is echt opa’ of ‘het is net of ze slaapt’, daar doe ik het voor. “

Meedenken en verzorgen tot in detail

Als verzorger ben ik vaak één van de eerste personen met wie u te maken krijgt na het overlijden. Ik zorg voor het vervoer en de verzorging van de overledene. Bij de verzorging streef ik ernaar iemand zoveel mogelijk te laten lijken op hoe hij of zij bij leven was. Wilt u helpen bij de verzorging? Geen probleem. Veel mensen ervaren dit als heel dierbaar en troostend. Als de overledene eenmaal opgebaard is, zit mijn taak er voorlopig even op. U ziet mij dan weer tijdens de uitvaart. Ik bestuur de rouwauto en verzorg het beeld en geluid en eventuele andere hand- en spandiensten tijdens de afscheidsdienst, zodat alles vlekkeloos verloopt.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Bij het vervoer, de verzorging en het opbaren van uw dierbare ga ik voorzichtig en met respect te werk.

  • Ervaren & Betrokken

    Het helpen bij de verzorging is voor veel nabestaanden een liefdevolle en troostende taak. Ik begeleid u hier graag bij en houd rekening met uw gevoelens en wensen.

  • Dichtbij & Flexibel

    Wilt u speciale verzorging, zoals een rituele wassing of balseming? Dat is mogelijk. Samen bespreken we uw ideeën en wensen en zorgen we ervoor dat uw dierbare met eerbied wordt opgebaard.

Uitvaartverzorging Van Lith - Peter