Michael Bergs

Uitvaartverzorger

Als uitvaartverzorger help ik bij het regelen en uitvoeren van de uitvaart en bied ik emotionele steun en begeleiding. Het voelt goed om er voor mensen te zijn op het moment dat ze dat het hardst nodig hebben.

Ik woon samen met mijn vriendin en onze 17 jaar oude rode kater. Als het mooi weer is, ga ik graag met de motor op pad. De snelheid en het gevoel van vrijheid werken super ontspannend. Aan mijlpalen of lijstjes doe ik niet. Dat vind ik allemaal te betrekkelijk. Je hebt niet heel veel onder controle in het leven, dus ik zie wel wat er op mijn pad komt. Dan ga ik ervoor. Alles of niets.

“Je hebt niet alles onder controle in het leven. Dat zie ik ook tijdens mijn werk. Neem dingen zoals ze komen en ga ervoor als het goed voelt. Dat is mijn motto.”

Meedenken en verzorgen tot in detail

Als uitvaartverzorger help ik bij het plannen van de uitvaartceremonie, rekening houdend met de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ik help onder andere bij de opbaring, het regelen van het rouwvervoer en de locatie. Daarnaast verzorg ik formaliteiten rondom het overlijden, zoals het invullen en indienen van de overlijdensakte en eventuele vergunningen voor de begrafenis of crematie. Iets wat nabestaanden erg waarderen. Voor hen is het ingewikkeld en emotioneel zwaar. Voor ons is het dagelijks werk. Het is fijn om zo wat verlichting te kunnen bieden.

  • Begripvol & Ontzorgend

    Als je definitief afscheid van iemand moet nemen, zit je niet te wachten op formaliteiten. Daarom neem ik het papierwerk rondom het overlijden graag uit handen.

  • Ervaren & Betrokken

    Ik ben er niet alleen voor het regelen van de uitvaart, maar ook voor emotionele steun tijdens deze moeilijke tijd.

  • Dichtbij & Flexibel

    Bij Van Lith Uitvaartzorg staan we dag en nacht voor u klaar voor het melden van een overlijden. U kunt op ons rekenen.

Uitvaartverzorging Van Lith - Michael