Quincy Franca

Operationeel manager

Ik vervul de rol van operationeel manager binnen ons bedrijf. Met toewijding en passie zet ik me in voor de dagelijkse operaties en coördinatie van onze dienstverlening. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat elk aspect van onze diensten naadloos verloopt, van het eerste contact met de familie tot de laatste details van de uitvaart.

Mijn hobbies zijn fitnessen, voetbalwedstrijden bezoeken en reizen. Reizen is voor mij een bron van inspiratie, avontuur en persoonlijke groei. Het ontdekken van nieuwe culturen, landschappen en mensen verrijkt mijn leven op vele manieren.

“Je leert ook op een bewustere manier te leven. Veel meer te genieten van de kleine dingen.”

Verantwoordelijkheid  & begripvol

Al op jonge leeftijd leerde ik de uitvaartbranche kennen. Mijn ouders hebben hun eigen onderneming in de uitvaartbranche en zo gingen de gesprekken bij ons thuis vaak over het dierbare werk dat zij doen. Na mijn studie fiscaal recht ben ik uiteindelijk ook zelf de branche in gegaan. En nu draag ik met trots de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse leiding bij Van Lith Uitvaartzorg. Je leert ook op een bewustere manier te leven. Veel meer te genieten van de kleine dingen.

  • Begripvol & ontzorgend

    Een afscheid moet op ieder aspect naadloos verlopen. Met toewijding en passie zet ik me hiervoor in.

  • Ervaren & betrokken

    Al op jonge leeftijd leerde ik de uitvaartbranche kennen. Nu draag ik met trots de dagelijkse leiding om alles soepel te laten verlopen, vanaf het eerste contact tot de uitvaart.

  • Dichtbij & flexibel

    Ik vind het betekenisvol dat ik met mijn verantwoordelijkheid bij kan dragen aan het dierbare werk dat wij bij Van Lith Uitvaartzorg uitvoeren.

Uitvaartverzorging Van Lith - Quincy