Maak kennis met onze mensen

Stilstaan bij afscheid nemen. Dat doen de mensen van Van Lith Uitvaartzorg in Oss iedere dag. Ze staan er continu bij stil wat het betekent voor families om afscheid te moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Met grote betrokkenheid en inzet helpen ze om het afscheid mooi en waardig te laten verlopen. Sommige medewerkers treden op de voorgrond als ze samen met families de uitvaart regelen. Andere medewerkers blijven op de achtergrond. Maar bij ieder van hen is de insteek gelijk: zorgen voor de achterblijvers, zorgen dat zij met een goed gevoel kunnen terugkijken op het afscheid. Zodat zij hun rouw beter kunnen verwerken en verder kunnen met hun leven.
Wim MullerDirecteur
Van Lith Uitvaartzorg is een begrip in Oss en in de wijde omgeving. Ook in Maas en Waal kent men onze uitstekende service. De jarenlange ervaring en onze zorgvuldige manier van werken brengen ons waar we nu staan. Samen met mijn gemotiveerde medewerkers geef ik alle aandacht aan uw persoonlijke wensen.
Marees van Nistelrooij-van Lith
Marees van Nistelrooij-van LithUitvaartbegeleider
Fijn om het vertrouwen van de nabestaanden te krijgen om zo samen een goed afscheid te kunnen voorbereiden.
Michael Bergs
Michael BergsUitvaartbegeleider
Een passend afscheid vereist inlevingsvermogen en persoonlijke aandacht. Graag wil ik hier in voorzien voor elke nabestaande.
Eelko L’Abee
Eelko L’AbeeUitvaartbegeleider
In een verdrietige periode zal ik er alles aan doen om de nabestaanden te ontzorgen en hen bij te staan zodat de uitvaart helemaal naar wens zal verlopen.
Ron Marcusse
Ron MarcusseAdministratief medewerker
Drukwerk, fotobewerking, presentaties en muziek, we nemen zorgen uit handen en verzorgen al deze zaken voor de nabestaanden.
Mirjan van Loon
Mirjan van LoonAdministratief medewerker
Al kom ik nooit bij familie thuis, achter de schermen wordt ook veel geregeld voor een goed verloop van een uitvaart.
Peter van Balveren
Peter van BalverenVerzorger / uitvaartassistent
Muziek en foto’s zijn vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. Het geeft mij iedere keer weer een goed gevoel als alles vlekkeloos is verlopen en de muziek en de foto’s een waardevolle toevoeging zijn geweest voor de plechtigheid.
Marleen van den Heuvel
Marleen van den HeuvelVerzorger / uitvaartassistent
De laatste verzorging is een belangrijk aspect na het overlijden van een dierbare. Het is vaak een emotioneel moment voor nabestaanden. Op zo’n moment wil ik u graag bijstaan door samen met u te streven naar een mooie passende opbaring.
Ron van Groesen
Ron van GroesenVerzorger / uitvaartassistent
Het opbaren van een overledene is enorm zinvol en betekenisvol werk. Het geeft mij voldoening om wat te betekenen voor de nabestaanden die een zware tijd doormaken.
Tini Broeksteeg
Tini BroeksteegVerzorger / uitvaartassistent
Als uitvaartverzorger en chauffeur heb ik veel contact met de nabestaanden. Mijn streven is om hun wensen zoveel mogelijk uit te voeren. Als de nabestaanden met een goed gevoel kunnen terugkijken geeft mij dit veel voldoening.
Wilma Gloudemans-Theunissen
Wilma Gloudemans-TheunissenVerzorger / uitvaartassistent
Wij komen bij naasten die nog maar kort hun dierbare zijn verloren. Het luisteren naar de nabestaanden, om zo tot de juiste verzorging te komen, is heel belangrijk. Dankbaar ben ik om samen met mijn collega’s de eerste zorg te geven en u hierin te begeleiden.